Hoe registreer ik op Hoplr?

Via de website:

1. Surf naar www.hoplr.com.

2. Geef je straatnaam, huisnummer en gemeente/stad in en klik op ‘Vind je buurt’.

3. Vul de buurtcode in om je adres te verifiëren. De buurtcode ontvang je via een uitnodigingsbrief in de bus.

Geen code ontvangen? Klik op 'Ga verder zonder code'. (Je inschrijving zal geverifieerd worden door een buur of door team Hoplr.)

4. Je buurt wordt gevonden. Schrijf je in via e-mail of Facebook.

5. Vul alle velden in en voltooi je registratie

Via de mobiele app:

1. Download en installeer de mobiele app voor:

- iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/hoplr/id1189149176?ls=1&mt=8
    - Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hoplr

2. Klik op de knop 'Nieuw? Maak een account aan' en vul je adres in. Klik vervolgens op de knop 'Zoek mijn buurt'.

3. Kies voor de optie 'Ja, ik heb een code ontvangen', als je de buurtcode hebt ontvangen via een uitnodigingsbrief in de bus. Vul de buurtcode in om je adres te verifiëren.

Kies voor de optie 'Nee, ik heb geen uitnodigingsbrief ontvangen' als je geen buurtcode hebt. Klik op 'Ga verder'. (Je inschrijving zal geverifieerd worden door een buur of door team Hoplr.)

4. Je buurt wordt gevonden. Schrijf je in via e-mail, Facebook of Apple Login.

5. Vul alle velden in en voltooi je registratie.