Hoe registreer ik op Hoplr?

Via de website:

1. Surf naar www.hoplr.com
  2. Geef je straatnaam, huisnummer en gemeente/stad in en klik op ‘vind je buurt’.
  3. Vul de buurtcode in om je adres te verifiëren. De buurtcode ontvang je via een uitnodigingsbrief in de bus.
    (Geen code ontvangen? Kies voor de optie 'Ik heb geen code ontvangen'. Een buurtambassadeur zal nagaan of je in de buurt woont. Het is aan de ambassadeurs om te kiezen hoe ze dat doen. Doorgaans verloopt de verificatie online, maar het zou ook kunnen dat ze even rondvragen of zelfs langskomen.)
  4. Je buurt wordt gevonden. Schrijf je in via e-mail of Facebook.
  5. Vul alle velden in en voltooi je registratie.

Via de mobiele app:

1. Download en installeer de mobiele app voor:
    iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/hoplr/id1189149176?ls=1&mt=8
    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hoplr
  2. Klik op de knop 'Maak een account aan' en vul je adres in. Klik vervolgens op de knop 'Zoek mijn buurt'.
  3. Vul de buurtcode in om je adres te verifiëren. De buurtcode ontvang je via een uitnodigingsbrief in de bus.
    (Geen code ontvangen? Kies voor de optie 'Ik heb geen code ontvangen'. Een buurtambassadeur zal nagaan of je in de buurt woont. Het is aan de ambassadeurs om te kiezen hoe ze dat doen. Doorgaans verloopt de verificatie online, maar het zou ook kunnen dat ze even rondvragen of zelfs langskomen.)
  4. Je buurt wordt gevonden. Schrijf je in via e-mail of Facebook.
  5. Vul alle velden in en voltooi je registratie.