Hoe nodig ik vrienden of buren uit?

Buren uitnodigen is essentieel om van je Hoplr-buurt een actieve en geëngageerde groep te maken. Hoe meer buren op de hoogte zijn, hoe nuttiger Hoplr wordt.

Ga via de site of de app naar je burenlijst en klik daar op 'nodig je buren uit'.

Via de app kun je nieuwe buren uitnodigen door hen een bericht of mailtje te sturen.

Via de site krijg je vijf mogelijkheden om buren uit te nodigen.

1. Nodig je partner en andere leden van je gezin uit. Geef hun mailadres op en ze krijgen zo een uitnodigingsmail in hun inbox.

2. Nodig je buren uit via mail. Heb je de contactgegevens van sommige van je buren? Nodig ze dan gemakkelijk uit door hier hun mailadres op te geven. Je kan ook niet-buren uitnodigen, de mail bevat geen code. Zij zullen dan in hun eigen buurt terechtkomen.

3. Deel een link via Facebook of Messenger. Dan wordt de link automatisch in een berichtje geplakt, dat jij dan nog van een tekstje kan voorzien.

4. Bedeel de flyer met buurtcode. Deze uitnodigingsbrief bevat een code waarmee mensen automatisch toegang krijgen tot je buurt. Spring hier dus zorgvuldig mee om en steek de brieven enkel in de bus bij huizen in je buurt.

5. Print de raamposter af. Je kunt afspreken met je buren om gezamenlijk een briefje aan je raam te hangen waarop staat dat je lid bent. Daarnaast kun je de poster ook gemakkelijk gebruiken voor verenigingen, lokale zaken of zelfs evenementen.