Ik ben verhuisd, wat nu?

1. Ga naar Instellingen. Via de site klik je rechtsboven op je profielfoto en selecteer je 'Instellingen'. Als je via de app gaat, tik rechtsonder op 'meer', 'instellingen' en tot slot 'account en login'.
  2. Klik op de 'ik verhuis'-knop en volg de instructies.
  3. Registreer je met je nieuwe adres. Lees hier opnieuw hoe dat moet.

Blijf je in dezelfde buurt wonen? Mail je nieuwe adres naar support@hoplr.com.

Let op: het kan zijn dat er nog geen Hoplr-buurt bij je nieuwe adres hoort.