Wachtwoord vergeten?

1. Klik bij het aanmelden op ‘Wachtwoord vergeten’ onder de tekstbalk waar je je wachtwoord moet invullen. Of surf naar https://www.hoplr.com/Account/ResetPassword
  2. Geef vervolgens je e-mailadres op.
  3. Volg de instructies in de mail die wij je opsturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De link in de mail is slechts 24 uur geldig en kan maar één keer gebruikt worden. Indien je een nieuwe nodig hebt begin je opnieuw bij puntje 1.

Let op: Als je geregistreerd bent met Facebook, heb je geen wachtwoord. Kan je je voor een andere reden niet meer inloggen? Stuur een mail naar support@hoplr.com.