Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?

1. Klik bij het aanmelden op ‘Wachtwoord vergeten’ onder de tekstbalk waar je je wachtwoord moet invullen.

2. Geef vervolgens je e-mailadres op en klik 'E-mail mij een reset-link'.

3. Klik binnen de 24 uur op de knop in de mail. Als je de mail niet meteen ziet staan, kijk dan ook in je spam folder.

4. Geef tweemaal je nieuw wachtwoord in. Je zal na het klikken op de knop meteen worden ingelogd.

De link in de mail is slechts 24 uur geldig en kan maar één keer gebruikt worden. Heb je de mail gemist? Dan moet je opnieuw beginnen bij puntje 1.

! Let op: Als je geregistreerd bent met Facebook of Apple Login, heb je geen wachtwoord. Bij het inloggen kies je in dat geval voor 'Meld je aan via Facebook'.