Hoe ontkoppel ik mijn Facebook van Hoplr?

Om je Facebook te ontkoppelen op Hoplr moet je eerst een wachtwoord instellen op Hoplr:

1. Via de webiste? Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu.
  2. Via de app? Klik op 'Instellingen' in het 'Meer' menu en selecteer 'Account en login'.
  3. Stel een wachtwoord in en herhaal je nieuw wachtwoord ter bevestiging.
  4. Ga vervolgens via de website opnieuw naar 'Instellingen'.
  5. Onderaan vind je 'Verbonden met Facebook’. Klik rechts op het grijze kruisje om je Facebook te ontkoppelen.

6. Je Facebook account is nu ontkoppeld. Vanaf nu kan je enkel inloggen via e-mail en je nieuw wachtwoord.

Lees hier wanneer het eventueel handig kan zijn om je Hoplr-account los te koppelen van je Facebook-account.

Wil je vervolgens ook je e-mailadres aanpassen? Lees hier hoe.