Hoe ontkoppel ik mijn Facebook-account?

1. Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu.
  2. Werk je met de app? Tik nu dan op 'Account en login'. Gebruik je de website? Scroll naar beneden tot je bij 'Account instellingen' aankomt.
  3. Maak een wachtwoord aan en herhaal deze.
  4. Vervolgens opnieuw bij account instellingen zie je ‘Verbonden met Facebook’ staan.
  5. Klik rechts op het grijze kruisje.
  6. Je Facebook account is ontkoppeld. Vanaf nu dien je via e-mail in te loggen met je nieuwe wachtwoord.

Lees hier wanneer het eventueel handig kan zijn om je Hoplr-account los te koppelen van je Facebook-account.

Wil je vervolgens ook je e-mailadres aanpassen? Lees hier hoe.