Hoe ontkoppel ik mijn Facebook-account van Hoplr?

Het is nuttig om los te koppelen van Facebook als je het mailadres van je Hoplr-account wil aanpassen. Of wanneer je je Facebook account gaat verwijderen.

Wil je je Facebook-account loskoppelen omdat je je niet meer kan inloggen (wat het uitvoeren van onderstaande instructies onmogelijk zou maken)? Raadpleeg dan dit helpartikel.

Je Facebook-account ontkoppelen kan voorlopig enkel via de website. Eerst zal je een wachtwoord moeten instellen.

1. Ga naar www.hoplr.com.

2. Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu. Scroll helemaal naar beneden.

3. Stel een wachtwoord in en herhaal je nieuw wachtwoord ter bevestiging. Klik 'Bewaar'.

4. Daarboven zie je 'Verbonden met Facebook’. Klik rechts op het grijze kruisje om je Facebook te ontkoppelen.

5. Je Facebook account is nu ontkoppeld. Vanaf nu kan je enkel inloggen via e-mail en je nieuw wachtwoord.