Hoe ontkoppel ik mijn Facebook-account van Hoplr?

Je Facebook-account ontkoppelen kan voorlopig enkel via de website. Eerst zal je een wachtwoord moeten instellen.

1. Ga naar www.hoplr.com.

2. Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu. Scroll helemaal naar beneden.

3. Stel een wachtwoord in en herhaal je nieuw wachtwoord ter bevestiging. Klik 'Bewaar'.

4. Daarboven zie je 'Verbonden met Facebook’. Klik rechts op het grijze kruisje om je Facebook te ontkoppelen.

5. Je Facebook account is nu ontkoppeld. Vanaf nu kan je enkel inloggen via e-mail en je nieuw wachtwoord.

Het is voornamelijk nuttig om los te koppelen van Facebook als je het mailadres van je Hoplr-account wil aanpassen. Of wanneer je je Facebook account gaat verwijderen.