Waar kan ik mijn profiel aanpassen?

Via de website:

Je kan je foto en andere profielgegevens steeds aanpassen. Klik rechtsboven op je profielfoto en kies 'profiel wijzigen'. Hier kan je:

• je profielfoto aanpassen
  • je gegevens zoals naam, telefoonnummer en website aanpassen
  • je introductietekst aanpassen
  • je beroep aanpassen
  • huisdieren toevoegen of aanpassen
  • je interesses aanpassen
  • je buurtscore ingeven of aanpassen

Via de app:

Tik op je profielfoto en vervolgens op 'Vul je profiel aan' in het groene kader. Nu zal je verschillende stappen doorlopen:

1. pas je profielfoto aan
  2. pas je introductie aan
  3. pas je beroep aan
  4. vul je interesses aan
  5. voeg huisdieren toe
  6. vul je buurtscore in

Als je je naam, telefoonnummer of website wil aanpassen, log je dan even in via de website: www.hoplr.com en volg de stappen hierboven.