Hoe start ik een privé-chat?

1. Klik via de website helemaal bovenaan (derde tabblad) - of via de app helemaal onderaan - op 'Chats'.
  2. Klik op 'Nieuwe Chat'.
  3. Selecteer een buur uit de lijst. Zoek op naam of straatnaam.
  4. Je gesprek start eens je een eerste berichtje hebt verstuurd. Het gesprek zal voortaan in je lijst met chatgesprekken staan.

- Je kan ook via een heleboel andere plaatsen een privé-gesprek starten. Klik bijvoorbeeld op de naam van een buur (via een buurtbericht of de burenlijst) en klik vervolgens in zijn of haar profiel op 'Privé chat'.

- In de burenlijst staat er naast de naam van elk van je buren 'Chat'. Naast je eigen naam zal je dat niet zien staan aangezien je geen privé-gesprek met jezelf kan voeren.

- Ga steeds met respect met elkaar om en ook in privé-chat dienen de huisregels te worden nageleefd. Lees hier hoe je een privé-gesprek kan blokkeren.

- Lees hier hoe je ook een chatgesprek met meerdere personen kan starten.