Hoe verwelkom ik een buur?

Wanneer er een nieuw lid in de buurt is, krijg je een notificatie via de website of app. Mogelijks krijg je hier wekelijks een mail over (afhankelijk van je instellingen, lees hier hoe je deze wijzigt).

Klik op deze notificatie om het welkomstbericht te lezen. Als deze persoon geen introductietekst heeft geschreven, verschijnt het bericht niet automatisch in het overzicht. Dat gebeurt dan pas wanneer iemand reageert.

Om te verwelkomen kan je klikken op de knop 'Verwelkom' (site) of 'Leuk!' (app). Je kan ook een reactie schrijven.