Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn profiel verwijder?

Volgens de GDPR richtlijnen heeft elke burger het recht om vergeten te worden: ‘the right to be forgotten’. Dat wil zeggen dat al jouw gegevens uit onze database worden verwijderd eenmaal je je account verwijdert. Moest je na het verwijderen van je profiel dus bedenken en toch terug willen komen, moet je alles opnieuw invullen.

Meer vragen? Contacteer ons

Stuur een e-mail naar support@hoplr.com

Artikelen in deze sectie