Moet ik registreren met e-mailadres, Facebook of Apple?

Bij het aanmaken van een account moet je kiezen of je wil registreren met je e-mailadres, Facebook of Apple Login. Die laatste optie is enkel beschikbaar via de iOS app.

• Als je ervoor kiest met Facebook te registreren, gebruikt Hoplr de gegevens van je Facebook-account (mits je correct bent ingelogd op Facebook). Later log je ook opnieuw in met Facebook, je hoeft dus geen paswoord te onthouden.

• Heb je een Apple Login? Dan kan je deze gebruiken bij de registratie, alsook wanneer je je later wil aanmelden.

• Als je ervoor kiest om met je mailadres te registreren, zal je een aantal zaken moeten invullen: je voornaam, naam, mailadres en wachtwoord.

Het nadeel van registreren met Facebook of Apple is dat het later omslachtig wordt als je van mailadres zou willen veranderen. Dan moet je je Hoplr-account alsnog loskoppelen. Lees hier hoe je dat doet.

Verder is registreren met deze externe apps volkomen veilig en betrouwbaar. Er wordt geen data uitgewisseld naast het hoognodige om te kunnen registreren.