Hoe kan ik berichten van externe partijen negeren?

Hoplr werkt regelmatig samen met lokale besturen of nutsbedrijven die relevante informatie met de buurten kunnen delen (wegenwerken, afvalophaling, veiligheid,...). Indien jij geen melding wil ontvangen van deze berichten, kan je dat wijzigen in je instellingen.

Via de website (www.hoplr.com):

1. Open het menu door rechts bovenaan op je profielfoto te klikken
  2. Selecteer 'Instellingen'
  3. In het derde kader ('Notificaties') kan jij uit- en aanvinken in welke gevallen jij wel of geen melding wil ontvangen.
  4. Onder 'Externe partijen' kan je jouw voorkeuren aanpassen. Het eerste kadertje bepaalt of je de berichten wel of niet te zien krijgt wanneer je het buurtoverzicht bekijkt. De andere drie kadertjes bepalen of/wanneer je een melding ontvangt.

Via de app:

1. Tik rechtsonder op 'meer' en vervolgens op 'Instellingen'.
  2. Kies 'Externe berichten'.
  3. Vink aan of uit volgens jouw voorkeur.

Let op: Door berichten en/of meldingen van externe partijen uit te schakelen kan je belangrijke informatie missen. Hoplr kan zelf ook als externe partij berichten in je buurt plaatsen.