Hoe rapporteer ik een profiel?

Je kan profielen rapporteren op 2 manieren:

1. Klik rechts naast een bericht op het pijltje en selecteer vervolgens 'Profiel rapporteren'
  2. Op de profielpagina van je buren zie je onder het adres twee knoppen staan: 'Chatbericht' en 'Opties'. Klik op opties en selecteer 'Rapporteer dit profiel'.

Rapporteren is anoniem. Hoplr-community managers zullen ingrijpen indien nodig. Gaat het om een delicater probleem, dan kan het beter zijn om een mailtje te sturen naar support@hoplr.com. Dan komt het rechtstreeks terecht bij team Hoplr.