Hoe rapporteer ik een (vals) profiel?

Je kan profielen rapporteren op 2 manieren:

1. Klik rechts naast een bericht op het pijltje en selecteer vervolgens 'Profiel rapporteren'
  2. Op de profielpagina van je buren zie je onder het adres twee knoppen staan: 'Chatbericht' en 'Opties'. Klik op opties en selecteer 'Rapporteer dit profiel'.

Rapporteren is anoniem. Ambassadeurs en Hoplr-community zullen inschatten of ingrijpen nodig is. Gaat het om een delicater probleem (je wil bijvoorbeeld een ambassadeur rapporteren), dan kan het beter zijn om een mailtje te sturen naar support@hoplr.com. Dan komt het rechtstreeks terecht bij een Hoplr-teamlid.