Chatberichten blokkeren en verwijderen

Als je van een bepaald persoon geen chatberichten meer wil ontvangen, kan je deze persoon blokkeren en de chatberichten verwijderen. Daarnaast kan je het profiel rapporteren.

Hoe ga je te werk?

1. Ga naar je chatoverzicht (site: het middelste tabblad bovenaan, app: middelste tegel onderaan).
  2. Open het gesprek met de persoon die je wenst te blokkeren. Hebben jullie nog geen chatgeschiedenis? Klik dan links op 'nieuwe chat' en kies de persoon in kwestie uit je burenlijst. Geen zorgen, deze persoon zal geen melding ontvangen tot je daadwerkelijk een berichtje stuurt.
  3. Klik op het pijltje of drie puntjes rechts van het chatgesprek.
  4. Kies voor 'Blokkeer en verwijder chatberichten'.
  5. Selecteer 'ik wil dit profiel ook rapporteren' indien je dat wenst.

Hierdoor stop je met het ontvangen van chatberichten van dit profiel. De geblokkeerde persoon wordt niet op de hoogte gebracht van de blokkering. De conversatie wordt hiermee ook verwijderd uit jouw privé chats.

Heb je ook gekozen om dit profiel te rapporteren, dan wordt je rapportering doorgestuurd naar de buurtambassadeurs en naar Hoplr support. Geef zeker wat uitleg, anders kunnen wij geen actie ondernemen.