Hoe voeg ik een zoekertje toe via de knop 'Weggeven'?

Als je iets hebt liggen dat je niet langer gebruikt, maar nog in goede staat verkeert, dan kan je het gratis weggeven (met uitzondering van dieren en medicijnen op voorschrift). Spullen weggeven aan je buren versterkt niet alleen het sociaal contact, het is bovendien ook lekker dichtbij.

1. Klik op de tegel 'Weggeven' bovenaan het overzicht.

2. Kies een goede en duidelijke titel voor je bericht.

3. Typ je bericht in lijn met de Hoplr-huisregels.

4. Je weggevertje zal eveneens gedeeld worden in omliggende buurten. Wens je dat liever niet, dan vink je hier het vakje uit.

5. Voeg één of meer goede foto('s) toe. Probeer je items zoveel mogelijk te groeperen in één weggeef-bericht.

6. Klik op 'Plaats bericht'.

7. Eens concrete afspraken aan de orde zijn, kan je gegevens uitwisselen in privé-chat.

8. Geef aan dat het item een nieuwe eigenaar gevonden heeft door de schuifknop bij je bericht te verplaatsen naar 'Opgelost'. Let op, je krijgt die optie enkel wanneer je een bericht plaatst via de knop 'Weggeven', of via 'Zoekertjes'.

Voorbeelden van weggevertjes:

• Gratis af te halen: kippenhok
    • 2 stoelen te geef
    • Overschot groenten gratis af te halen