Mag ik berichten of informatie uit de Hoplr-buurt ergens anders delen?

Hoplr is een besloten buurtnetwerk. Dit betekent dat de inhoud (burenlijst en buurtberichten) van een Hoplr-buurt alleen raadpleegbaar is voor leden van die specifieke Hoplr-buurt. Het delen van informatie uit de Hoplr-buurt is dus ook ten strengste verboden. Overtredingen hiertegen kunnen tot een blokkering van de account leiden. 

Lees hierover meer in onze voorwaarden.

 

 

Meer vragen? Contacteer ons

Stuur een e-mail naar support@hoplr.com

Artikelen in deze sectie

Zie meer