Hoe start ik een groepchat?

1. Ga naar chats (via de site: bovenaan middelste tabblad, app: onderaan middelste tegel)
  2. Kies voor 'nieuwe groep'
  3. Kies een gepaste naam. Deze zien je groepsleden ook, dus maak die best herkenbaar.
  4. Kies eventueel een kleur
  5. Tik op 'volgende
  6. Nu moet je kiezen wie deel gaat uitmaken van de groepchat. Ga door de lijst, of zoek snel specifieke buren door de zoekbalk te gebruiken. Je kunt niet enkel zoeken op naam, maar ook op straatnaam.
  7. Klik of tik op 'volgende' eens je alle leden hebt aangeduid.

Nu is je groepchat klaar om te gebruiken. Jouw berichten zullen rechts verschijnen. Berichten van je buren verschijnen links, samen met hun profielfoto.