Buurtkalender

Elke Hoplr-buurt heeft een eigen buurtkalender. Hierin vind je buurtgerichte activiteiten terug, voor en door de buurt.

Hoe kan je de kalender raadplegen?

• Website: Raadpleeg de kalender door helemaal bovenaan de website op 'Kalender' te klikken (het vierde tabblad).
  • App: Via de app klik je eerst onderaan rechts op 'meer' en vervolgens op 'Kalender' in het menu.

Hoe kan je de kalender gebruiken?

Het eerste wat je ziet in de buutkalender, is de mogelijkheid zelf een activiteit aan te maken. Via de app tik je daarvoor eerst nog op 'Start een buurtactiviteit'. Lees hier meer over het aanmaken van een activiteit.

Daaronder zie je in de buurtkalender alle aangemaakte activiteiten. Let op: als er nog geen activiteiten ingepland zijn, zal je er hier ook geen zien staan. Oude activiteiten verdwijnen uit de kalender.

Zijn er in je buurt wel al activiteiten ingepland? Dan zie je eerst de buurtactiviteiten zonder datum. Klik erop om het volledige bericht en de reacties erop te raadplegen.

Daaronder weer, zie je een chronologisch overzicht van alle activiteiten vanaf vandaag, gesorteerd per maand.

Klik op de activiteiten om het hele bericht te zien te krijgen. Klik op 'gaat' of 'geïnteresseerd' om aan te tonen dat je er graag bij bent.

Externe partijen kunnen ook activiteiten aanmaken voor jouw buurt. Jouw lokale bestuur kan je bijvoorbeeld op de hoogte brengen van een interessant evenement.