Hoe kan ik een groepsgesprek verlaten?

  1. Klik of tik rechtsboven bij het groepsgesprek om opties te openen.
  2. Je kunt kiezen voor 'verberg chat' of 'groep verlaten'.

Als je de chat verbergt, verdwijnt het gesprek uit je lijst, tot iemand een nieuw bericht stuurt. Als je de groep verlaat, blijf je wel in de ledenlijst staan, maar jij krijgt geen meldingen meer. Ook heb je geen toegang meer; dit kan dus niet ongedaan worden gemaakt. 

Meer vragen? Contacteer ons

Stuur een e-mail naar support@hoplr.com

Artikelen in deze sectie