Hoe pas ik mijn e-mailadres aan?

Via de website:

1. Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu.
  2. Ga helemaal naar beneden, tot je bij je mailadres komt. Klik daar op de knop 'E-mail aanpassen'.
  3. Geef tweemaal je correct of nieuw e-mailadres op.
  4. Klik vervolgens op 'Verzoek verzenden'.
  5. Je zal een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven.
  6. Klik op de confirmatie link in de e-mail om je nieuwe e-mailadres definitief te bevestigen.

Via de app:

Je e-mailadres wijzigen kan momenteel enkel via de website.

Ben je geregistreerd via je Facebook-account? Dan is het niet zomaar mogelijk om je mailadres te veranderen. Lees hier hoe je jouw Facebook kan loskoppelen van Hoplr.