Hoe pas ik mijn e-mailadres aan?

(!) Je e-mailadres wijzigen kan momenteel enkel via de website.

1. Klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer 'Instellingen' in het menu.

2. Ga helemaal naar beneden, tot je bij je mailadres komt. Klik daar op de knop 'E-mail aanpassen'.

3. Geef tweemaal het nieuwe e-mailadres op.

4. Klik vervolgens op 'Verzoek verzenden'.

5. Je zal een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven.

6. Klik op de confirmatie link in de e-mail om je nieuwe e-mailadres definitief te bevestigen.

Ben je geregistreerd via je Facebook-account? Dan is het niet zomaar mogelijk om je mailadres te veranderen. Lees hier hoe je jouw Facebook kan loskoppelen van Hoplr.