Hoe pas ik mijn e-mailadres aan?

1. Ga naar de website via https://www.hoplr.com en meld je eventueel eerst aan.
  2. Klik op je profielfoto rechtsboven en kies vervolgens 'instellingen'
  3. Scroll helemaal naar beneden, tot je bij je mailadres komt. Klik daar op de knop 'E-mail aanpassen'.
  4. Geef tweemaal je correct of nieuw e-mailadres op. Klik vervolgens op 'Verzoek verzenden'.
  5. Je zal een mail krijgen op het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven. Het e-mailadres zal worden aangepast wanneer je op de link in de mail klikt

Heb je je geregistreerd met je Facebook-account? Dan is het niet zomaar mogelijk om je mailadres te veranderen. Lees hier hoe je jouw Hoplr-account kan loskoppelen van Facebook.