Hoe werkt de magische link?

Waarvoor dient het?

De magische link laat je toe meteen aan te melden, zonder gebruik van een wachtwoord. Daarvoor wordt een link gestuurd naar het mailadres waarmee je bent geregistreerd. Dat is handig wanneer je:

• jouw wachtwoord vergeten bent
  • je hebt geregistreerd met behulp van je Facebook-account en nu niet meer kan inloggen (bijvoorbeeld doordat je je Facebook-account hebt verwijderd)

Hoe werkt het?

1. Ga naar www.hoplr.com of open de app

2. Klik op 'Reeds lid? Log je in' (rechtsboven via de website of de rode knop in de app)
  3. Klik op de knop 'Stuur me een magische link' of 'Mail me een link om aan te melden'

4. Geef het mailadres waarmee je bent geregistreerd in

5. Open de mailbox gelinkt aan het mailadres dat je hebt opgegeven

6. Klik binnen het uur op de knop of link in de mail. Eens je hebt geklikt, verloopt de link. Deze is dus maar één keer geldig.

7. Klik je op de link via een mobiel apparaat? Dan krijg je de optie om de link via de app of via je browser te openen.

8. Je wordt ingelogd

Wat nu?

Zolang je toegang hebt tot de juiste mailbox, kan je de magische link blijven gebruiken. Het is wel nog steeds sneller om je op de normale manier in te loggen. Daarom kan je, eens je bent aangemeld, je wachtwoord aanpassen of je Facebookaccount loskoppelen.