Hoe plaats ik een bericht?

1. Surf naar www.hoplr.com of open de app. Meld je eventueel eerst aan.
  2. Bovenaan zie je verschillende tegeltjes voor verschillende soorten buurtberichten. Kies de tegel die het beste past bij wat je met de buurt wil delen.

Kies ook hieronder het type bericht waarover je meer uitleg wil krijgen:

Berichten kan je niet via e-mail plaatsen, hiervoor moet je de website (www.hoplr.com) of mobiele app voor iPhone of Android gebruiken.