Hoe plaats ik een Zoekertje?

1. Log in op je account via www.hoplr.com.

2. Klik op de tegel 'Zoekertjes' bovenaan het overzicht.

3. Klik op 'Plaats zoekertje'

4. Kies een goede en duidelijke titel voor je bericht.

5. Typ je bericht in lijn met de Hoplr-huisregels.

6. Je zoekertje zal eveneens gedeeld worden in omliggende buurten. Wens je dat liever niet, dan vink je hier het vakje uit.

7. Voeg één of meer goede foto('s) toe.

8. Klik op 'Plaats bericht'.

9. Eens concrete afspraken aan de orde zijn, kan je gegevens uitwisselen in privé-chat.

10. Geef aan dat het item een nieuwe eigenaar gevonden heeft door de schuifknop bij je bericht te verplaatsen naar 'Opgelost'. Let op, je krijgt die optie enkel wanneer je een bericht plaatst via de knop 'Weggeven', of via 'Zoekertjes'.