Verwijder een gesprek via de website met ‘Gesprek verwijderen’ of in de app via het informatie-icoon en ‘Verwijderen’. Het gesprek verdwijnt alleen uit jouw inbox; andere deelnemers blijven berichten zien. Verwijderde berichten kunnen niet worden teruggehaald.
Hoe verwijder je een chatbericht?
Wil je je inbox opschonen of wil je gewoon een gesprek verwijderen? In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je dat doet.
Via de website
Stap 1: Open het gesprek
Ga naar de chat die je wilt verwijderen. Dit kan een privégesprek zijn met een buur of een chatgroep.
Stap 2: Klik rechts op 'Gesprek verwijderen'
Het gesprek en de berichten worden voor jou verwijderd. De andere deelnemers kunnen het nog steeds zien. Als iemand een nieuw bericht stuurt, verschijnt het gesprek opnieuw in je iinbox, zonder de eerdere berichten.
Stap 3: Kies 'Verwijderen'
Klik op de optie Verwijderen. Het hele gesprek wordt daarna permanent verwijderd uit je inbox.
Belangrijk om te weten
- Je kunt alleen je eigen berichten verwijderen, niet die van andere deelnemers.
- Eenmaal verwijderde berichten kunnen niet worden teruggehaald.
- De andere deelnemers in het gesprek kunnen jouw berichten nog steeds zien nadat jij het gesprek voor jezelf hebt verwijderd.
Via de app
Stap 1: Open het gesprek
Ga naar de chat die je wilt verwijderen. Dit kan een privégesprek zijn met een buur of een chatgroep.
Stap 2: Het icoon met de letter i
Klik rechts bovenaan op het ronde icoon met de letter i
Stap 3: Kies 'Verwijderen'
Klik op de optie Verwijderen. Het hele gesprek wordt daarna permanent verwijderd uit je inbox.
Belangrijk om te weten
- Je kunt alleen je eigen berichten verwijderen, niet die van andere deelnemers.
- Eenmaal verwijderde berichten kunnen niet worden teruggehaald.
- De andere deelnemers in het gesprek kunnen jouw berichten nog steeds zien nadat jij het gesprek voor jezelf hebt verwijderd.