Waar vind ik Zoekertjes?

Een apart overzicht voor zoekertjes

Op dit moment krijg je gedeelde zoekertjes nog steeds te zien in het overzicht van alle buurtberichten.

Op 1 september verhuizen we de zoekertjes echter naar een apart en handig overzicht. Zo blijft jouw buurtoverzicht overzichtelijker, en kies je zelf of je de zoekertjes al dan niet bekijkt.

De sectie Zoekertjes stelt jullie in staat om vraag en aanbod te delen over meerdere buurten heen, wat de kans op offline ontmoetingen vergroot en de circulaire economie versterkt. Op deze manier kunnen jullie eenvoudig in contact komen met buurtleden om voorwerpen te kopen, verkopen of beter nog, om ze gratis en voor niets weg te geven.

Duurzaam en bevorderlijk voor lokale interacties!

Om de Zoekertjes te openen, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar de website www.hoplr.com.

2. Klik in het menu bovenaan op Zoekertjes.

3. Daar kun je de zoekertjes filteren op afstand, zodat je alleen de zoekertjes in je eigen buurt ziet of ook in aangrenzende buurten op basis van afstand.

4. Klik op Mijn zoekertjes om een lijst van jouw geplaatste zoekertjes te zien. Let op, je krijgt deze knop pas te zien van zodra je je eerste zoekertje hebt geplaatst.

5. Klik op Plaats zoekertje om een zoekertje te plaatsen. Lees hier meer over hoe je een zoekertje plaatst.

Volg deze stappen om eenvoudig gebruik te maken van de zoekertjesfunctie op Hoplr!